donderdag 18 maart 2010

meten en wegen

Het zat er aan te komen, en ik wou het nog wat uitstellen, maar omdat ik toch naar een KA moest voor een voorschrift voor kobe zijn kine (stomme regel die zegt dat HA maar 18 beurten per jaar mag voorschrijven), zijn we gestart met het proberen in kaart te brengen waarom Ante en Kobe nog steeds niet proper zijn 's nachts. Het is een hele boterham waar we doorheen moeten (en joepie: alles x2!), maar hopelijk levert het ook wat op. Volgens de dokter is er wsl een heel andere oorzaak bij alletwee. (allé heb dan maar de pech dat ze het allebei hebben...). Dus de komende weken staan wij hier 's morgens pampers te wegen, en urine af te meten. Op hoop van zegen!
Het lentezonnetje is komen piepen en daar hebben we al volop van geprofiteerd! Gisterennammiddag doorgebracht op het speelplein hier op het einde van de straat, en straks gaan we nog eens op stap! Aangezien we eigenlijk een fiets te kort hebben voor ante (tja, je moet echt alles dubbel hebben hé!), en we nu het nieuwe jaagpad langs de schelde volledig doorgetrokken is, is ante steeds de pineut die met de step ofzo meemoet. Bij deze heb ik daarpas beslist dat we na de school naar de fietsenmaker hier om het hoekje gaan (ik had nochtthans gezworen om er niet meer naar toe te gaan, maar dat is een ander verhaal), en een nieuwe fiets gaan kopen voor hem! Dan kunnen we hem al direct uit proberen! (foto's volgen hopelijk vanavond of morgen!)
Verder voel ik aan vanalles, zonder in detail te treden, dat voor mij en heel wat collega's de vakantie neit vroeg genoeg kan beginnen. Meestal kan ik alle beslommeringen en onnozelheden van me af zetten, maar vanmorgen was ik er nog maar 5 minuten en had me al 3 keer kwaad gemaakt. Heb dan maar beslist dat ik ongehoorzaam ga zijn, en me niets zal aantrekken van een stomme beslissing en toch mijn goesting doen. (vrees wel dat niet iedereen al op de hoogte is van die beslissing ;) )
V.